13.7.12

ΔΕν ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΤΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙhttp://youtu.be/Ii7fXIHMWB0
glikoparamithenia

……………..Στις ΗΠΑ μπορείς να δηλώσεις ότι είσαι περήφανος που είσαι μαύρος, ισπανόφωνος, Εβραίος, Ασιάτης (και φυσικά ομοφυλόφιλος) και θα σου πούνε και ‘μπράβο’, γιατί ενισχύεις την «διαφορετικότητα».Αν όμως δηλώσεις ότι είσαι περήφανος που είσαι λευκός, τότε θα σε πούνε ότι είσαι ένας απαίσιος «ρατσιστής».

Και τα φορτώνουν όλα στην "κουλτούρα" και όχι στη βιολογία, αγνοώντας την ιδέα ότι είναι πιο πιθανό να είναι οι κοινωνιοβιολογικές δυνάμεις εκείνες που υπαγορεύουν και δημιουργούν την κουλτούρα.


Υπάρχει μια επαναλαμβανόμενη αριστερή τάση να μπερδεύεται η άποψη (γνώμη) με την πραγματικότητα και η πραγματικότητα με την άποψη.


Κατά συνέπεια, οι μάγοι της μαζικής κουλτούρας, γνωστοί ως κοινωνικοί επιστήμονες, σχεδόν όλοι τους ‘βαπτισμένοι’ στην κολυμπήθρα του πολιτιστικού μαρξισμού, έχουν αναποδογυρίσει τα πάντα και το "ρατσισμό" τον θεωρούν ένα κοινωνικό κατασκεύασμα.


Επιμένουν ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως «η λευκή φυλή», αλλά δεν σταματούν να κατηγορούν τους «λευκούς» και τον «ρατσισμό» τους για οτιδήποτε.


Η εθνική υπερηφάνεια απεχθάνεται το κενό.

ΠΟΤΕ να μην ανεχόσαστε όποιον δεν ανέχεται εσάς………….

Υ.Γ.
Λόγια που υιοθέτησα από ένα φίλο στο Google …σ ευχαριστώ


 


...μόνο όταν εξαντληθούν όλα τα δεδομένα στη ζωή τους οι άνθρωποι,
 θ αποφασίσουν να κινήσουν τα νήματα της ίδιας τους της ζωής .........
χριστίνα
Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες