18.4.12

ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΕΥΓΩ ΜΑΚΡΥΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΜΟΝΟ ...... ΨΥΧΗ



Πόση αξία να πάρουν οι άνθρωποι πέρα αυτή που τους αναλογεί?



Υπάρχουν στιγμές που λόγω του συναισθηματικού φόρτε να παίρνουν λιγότερα ή περισσότερα από όσα αξίζουν και ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ που κάνουν στην πορεία να χάνουν…(έτσι είναι τα συναισθήματα …………)


Υπάρχουν στιγμές που όταν η λογική υπερισχύσει,…. ΓΙΑ να δούνε τι πήρανε και τι δώσανε…  ο εγωισμός θα μιλήσει μέσα τους και θα τους κάνει κ πάλι να χάσουν (γιατί η παρόρμηση δε σέβεται τη ζωή)


Και θα με ρωτήσεις δίκαια πιστεύω ……..ούτε καρδιά, ούτε λογική?...τι ν ακολουθήσω?


Πιστεύω την ίδια τη ζωή! Γιατί υπάρχει μια στιγμή στον άνθρωπο, μόνο μία στιγμή …. Πολύ πιο αληθινή….


είναι η ώρα του τρένου……  μη γελάς!...είναι όλα στιγμιαία!… εκεί δεν υπάρχει σκέψη ,,,,,,,,μόνο μια φωνή …….θέλεις να το κάνεις ….. να μπεις μέσα κ να φύγεις …….αν οι πράξεις σου συμβαδίσουν με τα λόγια σου τότε είσαι έξυπνος…….


Ακολούθησε την ίδια τη ΖΩΗ…………..


εκεί κρύβεται το μυστικό που λίγοι κατέχουν……


αν όχι!!!!!! …. Τσάμπα όλα………


ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ και άρπαξαν από φόβο τα τρένα που σταμάτησαν μπροστά τους ή τα έχασαν (έτσι απλά!!)…… ….όμως αυτοί είναι χαμένες υποθέσεις, δε θα γνωρίσουν ποτέ την προσωπική κ οικογενειακή ευτυχία τους …..η βιασύνη τους οδήγησε στην απόγνωση……….


τέλος πάντων,,,,,,, ένα θέλω μόνο να σου πω …μη φοβηθείς αν δε προλάβεις κάτι που έχασες ή όχι, ….επιμένω όμως, πως αν φοβηθείς επειδή όταν έρθει και εσύ δεν ήσουν εκεί ή το αντίθετο………….. ίσως να μη βρεις την ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΕΥΕΙΣ.....αν την γυρεύεις!


Αν έμαθες να επιμένεις για να βρεις τη δικιά σου αλήθεια κι αυτό δε σε προδώσει τότε να έχεις εμπιστοσύνη στη δική σου ψυχή και όχι τώρα να στεναχωριέσαι.


Αν απαντάς Μια ερώτηση στο ΘΕΟ με τόλμη!
''ΝΑΙ, έδωσα Σεβασμό κ αγάπη στο συνάθρωπό μου'' τότε μη φοβάσαι....

ΓΙΑΤΙ…….???????


ΓΙΑΤΊ Γελάει ΠΆΝΤΑ ο τελευταίος που θα κλείσει την πόρτα.

θα τα ξαναπούμε - χριστίνα καμπά
 


 
ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΕΥΓΩ ΜΑΚΡΥΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΜΟΝΟ ...... ΨΥΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες