30.3.12

ΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΠΕΙΡΑ ΔΡΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΥΒΟΙΑΣ Κ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Το γεγονός αφορά όλους τους οδηγούς που έχουν κατεύθυνση από Χαλκίδα προς Αθήνα ή Αθήνα προς Χαλκίδα και γενικά αφορά όσους διασχίζουν το δρόμο των Οινοφύτων.


Τις προηγούμενες μέρες διαπιστώθηκε από έγκυρη πηγή, το εξής περιστατικό:

Γυναίκα οδηγός, από Οινόφυτα προς Χαλκίδα, βλέποντας μια καλόγρια να κάνει AUTO-STOP, σταμάτησε για να την πάρει μαζί της.

Στη διαδρομή παρατήρησε ότι ένα μαύρο τζιπ την ακολουθούσε.

Αυξάνοντας την ταχύτητα, είδε πως το τζιπ δεν απέκλινε από την πορεία και εξακολουθούσε (στην ουσία) να την κυνηγάει.

Η κοπέλα για να γλυτώσει είδε σ ένα χωράφι ένα τρακτέρ και έριξε το αμάξι εσκεμμένα επάνω στο προαναφερόμενο όχημα.

Κατεβαίνοντας από το αμάξι ζήτησε από τον οδηγό του τρακτέρ να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία.

Εκείνη τη στιγμή, σταμάτησε το τζιπ και η καλόγρια βγαίνοντας από το αυτοκίνητο της κοπέλας επιβιβάστηκε στο τζιπ και εξαφανίστηκαν.

Όταν έφθασε στο σημείο εκείνο η αστυνομία, παρατήρησαν στο όχημα της κοπέλας μια μαύρη τσάντα, ξεχασμένη από την καλόγρια.

Ανοίγοντας την είδαν μέσα αναισθητικό σπρέι και χειρουργικά εργαλεία.

Φημολογείται ότι μπορεί να είναι η σπείρα των Οινοφύτων, που δρα επικίνδυνα και σιωπηλά, διότι κανείς δεν έχει αναφερθεί σ αυτό το γεγονός το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Παρόμοιο περιστατικό συνέβη με μαρτυρία ενός παιδιού, που ένα άγνωστο όχημα το καταδίωκε ενώ είχε τελειώσει την δραστηριότητά του από το γυμναστήριο στη περιοχή Χαλκίδας.

Παρακαλώ μεγάλη προσοχή στα παιδιά, όσο γίνεται να βρίσκονται πάντα σε επιτήρηση ενήλικα και για τους οδηγούς να μην επιβιβάζουν αγνώστους στο αυτοκίνητο τους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες