5.8.11

Ο λόγος που σου είπα να φύγεις γιατι με πληγώνεις

Αγαπάς και ακόμα αναρωτιέσαι γιατί η λογική σου λέει φύγε ενώ το συναίσθημα σου λέει μείνε….

Κοιτάς εκείνα τα μάτια που λάτρεψες και ενώ θα έπρεπε να ζητάς να είσαι για πάντα μαζί τους, μέσα σου μια φωνούλα κάνει τόσο εκκωφαντικό θόρυβο στη σιωπή, που σου έρχεται να πεις δυνατά…ΦΤΑΝΕΙ!...ΩΣ ΕΔΩ…

Τι είναι άραγε αυτό που κάποιες φορές δε σ αφήνει να πάρεις αποφάσεις ζωής και να ακολουθήσεις τον έρωτα που σε απογείωνε?

Εγώ θα το έλεγα ‘’διαίσθηση’’ …ίσως για να αναπτυχθεί αυτή η διαίσθηση να χρειαστεί πιο μπροστά να πονέσεις πολύ, πάρα πολύ, ώστε να φύγει η έλλειψη φόβου, όπως έχουν οι πρωτάρηδες του έρωτα και να καταφέρεις να σιγοντάρεις λογική κ καρδιά. Άλλοι πιο τυχεροί να αναπτύξουν την εξυπνάδα που χρειάζεται χωρίς πόνο…..όπως και να έχει σημασία είναι να ακούς και τη ψυχή σου.

Το ξέρω πως ο έρωτας δεν έχει λογική αλλά όταν ζεις σε μια εποχή που όλα εύκολα έρχονται και παρέρχονται θα πρέπει αφού αγαπάς, να ακούσεις και όταν ακούσεις να ακολουθήσεις τη καρδιά, ενώ πρώτα βεβαιωθείς ότι αυτή η καρδιά έχει αντίκρισμα.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να δοκιμάσεις τον άνθρωπο που θα έχεις απέναντί σου.

Ο πιο σημαντικός είναι πάντα ένας.

Αν στη δική του καρδιά είσαι εσύ και μόνο εσύ.


Μία είναι η αλήθεια μέσα μου. Η απιστία.
Είτε γίνει το έγκλημα είτε όχι, αν ο άλλος κοιτάξει αλλού, εσύ τελείωσες.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και ποτέ μα ποτέ να μην τις δεχτείς.

Το ξέρω ότι θα πονέσει πολύ η αλήθεια. Αλλά καλύτερα να ξέρεις πριν εμπιστευτείς τη ζωή σου κ τη μοιραστείς με μια άλλη καρδιά.

Αν νιώσεις ότι υπάρχει απιστία φύγε, αμέσως….οι σχέσεις δε χτίζονται παρέα με τρίτα πρόσωπα.

Αν εκείνος / εκείνη δεν καταλάβει ότι σε προσβάλει αυτό σημαίνει ότι δε σε σεβάστηκε και αυτό σημαίνει ότι δεν αξίζει να είσαι μαζί του/μαζί της.

Σκέψου πόσο πονάει να νιώθεις ότι συνεχώς κάτι μοιράζεστε και σίγουρα δεν είναι η δική σου αγάπη αλλά ακόμα ένα πρόσωπο.

Πόσο άδικο θα ήταν να πήγαινε χαμένη η ζωή με ένα άτομο, όταν εκείνο σκέφτεται να σε προδώσει πριν ακόμα έρθει ο χρόνος για να φέρει κάποια ''συνήθεια'' στη σχέση σας.

Όχι, σε μια σχέση πάνω από δύο είμαστε πολλοί.
Και οι πολλοί μόνο κακό κάνουν σ ένα ζευγάρι που θα μιλήσουν μεταξύ τους μόνο οι καρδιές.
....... και όταν αναφέρομαι στη λέξη ''πολλοί'' αναφέρομαι όχι μόνο σε ερωτικούς συντρόφους αλλά και συμβούλους.....


Αγάπα έντιμα , ερωτεύσου με σύνεση και ποτέ μη κάνεις στον άλλον ότι δε θα ηθελες να σου κάνει. .... αυτό είναι Νόμος όλων των σωστών σχέσεων.

καλό απόγευμα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες