13.2.11

Απαγορεύεται το κάπνισμα!

Απαγορεύεται το κάπνισμα. Έτσι έγραφε η ταμπέλα κρεμασμένη στο τοίχο με σύμβολο ζωγραφικής έβδομης τέχνης πίσω από τη πλάτη μου, στη γκρι κολόνα.


Καθισμένη σ ένα άβολο σκαμπό στη μέση του πουθενά, δεν έλεγα να κουνήσω πόδι-χέρι μήπως και χαλάσω τη στιγμή ρίχνοντας σταγόνα από το ποτό που κρατούσα πάνω σε κάποιον/κάποια που με στρίμωχνε για να χωρέσουμε όλοι βρε αδελφέ……

Ο DJ σήμερα αποφάσισε να το παίξει ‘’ΔΕ ΠΑΟΥΕΡ ΟΦ ΛΟΒ’’, και σε κάθε νότα ξεχύνονταν τα 60ς , τα 70ς, …έως 90ς με πολύ αγγλική καψούρα και φυσικά το αλατοπίπερο σε γαλλιστή….(παραλίγο να παίξει την Εμμανουέλλα…που πήγα και έπεσα σήμερα…..ε! ναι λοιπόν, υπάρχουν ακόμα και σήμερα αυτοί οι τύποι,,,,, κανένα σχόλιο) …….ΚΑΙ! ….και κατάπινα τα σφηνάκια σαν καραμελωμένα ζαχαρωτά! ..... και ήρθα και έγινα η ωραία της παρέας !!!!!.... δηλαδή?....φλύαρη αρκετά αλλά χωρίς να μιλάω !!.... σας έχει τύχει σίγουρα, ν ακούτε κάποιον και να λέτε από μέσα σας ….(γιατί είναι τόσο @@@@@?)

12 και κάτι κ το μαγαζί τίγκα στο κόσμο. Τα ποτά να πηγαινοέρχονται όπως και το νταραβέρι μεταξύ αντρών, γυναικών κ ανάκατα, δε θυμάμαι και πολλά αλλά δεν έχει νόημα και να θυμάμαι!.

ΟΚ! Ξημερώνει μια γιορτή! Μη βαράτε κάποιοι! Ο Φλεβάρης έχει και ελλείμματα και πλεονάσματα …πότε μας πάει μέχρι το 29 και πότε όχι…Το έχει επάνω του να γιορτάζει ακόμα και την αρχή της Απόκριας ! τυχαίο ? δε νομίζω!!!!....κοίτα τώρα! 14/2 …ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ!!!...(μη χαιρετήσω!)…

Πέρασαν τα χρόνια, τα βαρετά αρκουδάκια με τις κόκκινες καρδούλες πουλήθηκαν αλλά ακόμα επικρατεί μια συνήθεια…..

- Μ αγαπάς?

- Πολύ!

- Για πάντα?

- ΝΑΙ! …..(….όσο κρατήσει!)

Τι να πεις!!!!!!….

Παιδιά Χρόνια Πολλά σε όσους νιώθουν ερωτευμένοι (γιατί για μένα αυτό μετράει)………και όλος ο χρόνος να είναι χρόνος αληθινής αγάπης (γιατί δυστυχώς ο έρωτας είναι πιο πολύ μονόπλευρος)…..

.....................Ευχή μου?.....

Να σταματήσει ο έρωτας να μπερδεύεται μέσα στην Αγάπη……

Άλλο έρωτας και άλλο Αγάπη… το Δεύτερο συναίσθημα αξίζει πολλά περισσότερα και ας γιορτάζεται το Σεπτέμβριο και όχι το Φλεβάρη…. Οι παλιοί κάτι ήξεραν.

Ας ανάψω ένα τσιγάρο τώρα. Απόψε θα καεί μόνο για μένα.

Καλό βράδυ.....ΟΚ!!!
ΓΙΑ ΤΟ DJ!....ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ!


ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ .... μόλις τώρα το πήρα στα χέρια μου...σύντομο αλλά καλό!
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες